Workshop

Een leerzaam, creatief en verrassend leuke workshop gehad. Leuk om zelf bezig te zijn met het leer, waardoor ik de Ipad sleeve ook helemaal naar mijn eigen zin heb kunnen maken. De workshop is echt een aanrader!

Lisanne:

Het was super leuk en heel leerzaam! Ik wist niet dat ik dit kon, ik heb een mooie tablet sleeve gemaakt met een leuke sluiting. Martina hielp ons goed waardoor we allemaal wat moois hadden gemaakt. Bedankt Martina!

Jasmijn:

De workshops van Tien zijn zeker de moeite waard! Je kunt gebruik maken van vele verschillende materialen van hoge kwaliteit en heb je zelf de keuze wat je gaat maken. Het is heel leuk om te ervaren!

Kelly:

We hebben heel erg genoten! ! Prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Je mag kiezen uit de mooiste stukken leer en met de goede begeleiding van Martina ga je ook echt naar huis met een kwalitatief product. Ik zou zo weer gaan!

Joelle:
Een heerlijke avond vol creativiteit samen met vriendinnen gehad! Nooit gedacht dat ik ook zelf zoiets kon maken van leer, ik ben eigenlijk wel erg trots op het resultaat. De tijd vliegt, het is enorm leuk om te doen. Een echte aanrader!!
Naomi:

Tien neemt de tijd om je hulp en uitleg te bieden, maar op een dusdanige manier dat je eigen creativiteit helemaal naar boven komt. Tot slot ga je met een super gaaf item naar huis maar wel van echte Tien-kwaliteit!’

Manouk:

Jong geleerd, is oud gedaan. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken met leer? Al doende leert men, dus ontmoet 10TIEN! Bepaal je eigen stijl en maak met elkaar een eigen creatie van leer. Je kan kiezen uit laptopsleeves, brillenkokers en telefoonhoesjes. Je ontwerpt, snijdt en naait samen met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie. Natuurlijk krijgen jullie allemaal een hapje en een drankje, een goodiebag, een knappe dosis inspiratie en je gaat uiteraard naar huis met je eigen creatie. Je krijgt een kijkje achter de schermen van 10TIEN en ik kijk graag met je mee als je je werk aan het creëren bent.

Ik vind het heel leuk als je naar het atelier in de Goorn komt, maar een workshop bij jou thuis of op het werk is ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact met me op door te mailen naar customers@10tien.com.

Plaats: Wieder 6, 1648  GB De Goorn

Prijs €55 pp

Bedrijven: prijs in overleg

Meld je nu aan op onderstaan formulier.

Aanmelden