Leren rugtas

Ben je een zoektocht naar een leren rugtas begonnen? Bij 10TIEN vind je prachtige leren rugtassen die altijd wel goed van pas komen. Een leren rugtas kun je goed onderhouden en wordt in de loop der tijd alleen nog maar mooier. De leren rugtas was een tijdje uit het straatbeeld verdwenen, maar is weer terug van weggeweest. Kun jij ook niet wachten om de show te stelen met een rugtas van 10TIEN op je rug?

Populaire tassen

Is het jou ook opgevallen dat de rugtas steeds meer wordt gedragen? Een rugtas en mode gaat tegenwoordig goed samen. Een hippe leren rugtas van 10TIEN biedt jou de mogelijkheid om je spulletjes op een trendy manier op te bergen. Daarnaast heb je ook je handen vrij om bijvoorbeeld lekker te dansen op een festival!

Een tas met een uitgesproken look

Leren rugtassen zijn functioneel en bieden ruimte om jouw spulletjes veilig op te bergen. Ben jij nog op zoek naar iets bijzonders? Kies dan voor een unieke tas van 10TIEN. Bij ons koop je een tas met een uitgesproken look. Heb je toch liever een schoudertas? Bekijk dan eens onze schoudertassen. Daarnaast hebben wij ook handige accessoires voor aan je tas. Raak je ook wel eens in paniek omdat je jouw sleutels maar niet in je tas kunt vinden? Met een keycord van 10TIEN is dit verleden tijd. Je kunt de keycord met sleutelbos eenvoudig aan een van onze tassen bevestigen.

Steel de show met een 10TIEN tas!

Een leren rugtas van 10TIEN is een mooie toevoeging aan jouw tassencollectie. Met een rugtas kun je gemakkelijk je spullen meenemen. Een ander voordeel van een rugtas is dat het gewicht wordt verdeeld. De ideale tas voor onder andere een dagje shoppen! Ook goed om te weten is dat de leren rugtassen van 10TIEN helemaal passen bij de laatste modetrends.

Leren rugtas kopen bij 10TIEN

Wil je een leren rugtas aanschaffen? Bestel jouw nieuwe leren rugtas dan bij 10TIEN. Onze tassen worden met liefde en passie gemaakt en hebben een unieke uitstraling. Met een rugtas van 10TIEN maak je een stijlvolle en eerste goede indruk. Heb je nog vragen over onze prachtige leren damestassen? Neem dan gerust contact met ons op.