Leren handtas

Een leren handtas van 10TIEN is een bijzondere tas en gemaakt van uitstekende kwaliteit. Wist je al dat Ethiopië tot de top tien van ‘s werelds grootste veestapel behoort? Het is dan ook niet zo gek dat ze hier prachtig leer hebben. De tassen en het leer uit onze collectie komen uit Ethiopië en zijn gemaakt van runderhuid. Je kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit ook echt goed is. Wij controleren de runderhuid namelijk op de dikte en sterkte van de huid, beschadigingen en hoe het leer is geverfd. Voldoet het leer aan de eisen? Dan is het leer geschikt voor een prachtige leren handtas van 10TIEN!

Ontdek de ideale accessoires

Een leren handtas van 10TIEN is ook nog eens heel erg functioneel. Aan de binnenkant van de tas bevinden zich zeilringen. Aan deze ringen kun je diverse accessoires bevestigen. Een van de accessoires is een handige keycord voor je sleutels. Je sleutels verdwijnen zo niet onderaan in je tas, maar heb je meteen bij de hand als je ze nodig hebt. Ideaal, toch? Een andere accessoire voor een leren handtas is een spiegeltje. Ook dit spiegeltje kun je eenvoudig aan je tas bevestigen. Houd er wel rekening mee dat deze accessoires niet zijn inbegrepen bij een leren handtas van 10TIEN. De accessoires zijn wel verkrijgbaar via onze shop!

Een hand- en schoudertas in één

Bij 10TIEN vind je verschillende leren handtassen. De Jalenen handtas is geschikt voor elke gelegenheid en kun je omtoveren naar een schoudertas. De Kayla tas is een kleinere variant en kun je ook over je schouder dragen. Ben je op zoek naar een kleine leren handtas? Dan is de Lieliet handtas misschien wel wat voor jou. De perfecte tas om mee te nemen naar de stad of naar een diner. Ook deze leren handtas kun je gewoon nog over je schouder dragen dankzij een verstelbare en verwijderbare schouderband.

Leren handtas kopen bij 10TIEN

Kun jij ook niet wachten om een leren handtas van 10TIEN aan je garderobe toe te voegen? Bestel jouw nieuwe tas dan snel en eenvoudig op onze website. Heb je nog vragen over een leren handtas van 10TIEN? Neem dan contact met ons op. Wanneer je een leren damestas hebt aangeschaft, is het belangrijk om deze tas ook goed te onderhouden. Met goed onderhoud zorg je er namelijk voor dat jouw nieuwe leren handtas blijft stralen!