Frequently Asked Questions

Hoe kan ik betalen

Er zijn verschillende manieren om te betalen voor je Tien bag: Alle Nederlandse pinpassen worden geaccepteerd door middel van iDeal, daarnaast accepteren we Mastercard en Visa creditcards. Je kunt ook betalen met PayPal; dit kan zowel met je eigen account als met een creditcard (je hoeft je dan niet te registreren!). Het is ook mogelijk om met een bankoverschrijving te betalen, dit duurt wel een paar dagen.

Hoe kan ik een order wijzigen of annuleren

Mocht je om welke reden dan ook je order willen wijzigen of willen annuleren, stuur dan meteen een mailtje naar customers@10tien.comwe reageren zo snel mogelijk!

Paypal en creditcard betalingen kosten extra, klopt dit?

Als webshop zijn wij gebonden aan tarieven voor het gebruik van betalingsmethoden. iDEAL is prijstechnisch de goedkoopste betalingsmethode, waar wij deze gratis aan kunnen bieden. Helaas hanteren Paypal en de creditcard maatschappijen andere tarieven waardoor wij genoodzaakt zijn om hier een fee voor in rekening te brengen.

Kun je me vertellen wanneer er nieuwe producten of speciale aanbiedingen zijn?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief op de homepage krijg je e-mail updates over nieuwe producten, aanbiedingen, evenementen en andere speciale acties!