Buideltas

Ben je op zoek naar een prachtige buideltas? Dan zit je goed op de website van 10TIEN. Wij zijn dé tassenspecialist en bieden tassen aan voor alle gelegenheden. Zoek je een tas voor je werk? Of ben je juist specifiek op zoek naar een leren buideltas voor het uitgaan? 10TIEN heeft ze allemaal. Deze tassen kenmerken zich door hun functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld diverse accessoires in je tas vastklikken en kun je een tussenschot in en uit je leren buideltas ritsen. Zoek je naar een handige buideltas? Ontdek de mogelijkheden bij 10TIEN.

Praktisch en multifunctioneel

Een populaire buideltas in ons assortiment is de tas Jalenen van 10TIEN. In deze multifunctionele tas kun je makkelijk A4-papier of een tablet vervoeren. De tas is zowel praktisch als elegant, daardoor past ze bij elke gelegenheid. Daarnaast beschikken we ook over het kleinere model Kayla. Dit model is een stukje kleiner dan Jalenen en draag je makkelijk over je schouder als in je hand. Je kunt onze buideltas handig indelen met bijvoorbeeld een mobielvak en een open vak. Bovendien zijn er meer tassen zoals Lielit, Fannah, Binta en extra accessoires.

Één buideltas voor alle gelegenheden

Onze buideltas is beschikbaar voor diverse gelegenheden. Met het aanklikken van een handige schouderband kun je de tas altijd voor onderweg meenemen. Daarnaast kun je de tassen Jalenen en Kayla een handig tussenschot plaatsen om de tas mee te nemen naar je werk. Ga je uit eten of shoppen met een vriendin? Met speciale drukknopen kun je een tas in een handomdraai veranderen in een chique handtas. Voor het uitgaan kun je het beste de tas Fannah gebruiken. Shop dus nu je nieuwe buideltas bij 10TIEN!

Unieke tassen met duurzaam leer

Zoek je naar een unieke en multifunctionele buideltas? Ontdek de mogelijkheden in de webshop van 10TIEN. Onze tassen zijn gemaakt van duurzaam leer en geproduceerd door specialisten in Ethiopië. Wil je graag meer weten over onze buideltas? Neem contact op en wij helpen je graag verder. Bekijk ook onze beoordelingen of andere leren damestassen.