Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling terug sturen?

Je mag je bestelling* binnen 14 dagen na besteldatum retourneren, mits deze in ongebruikte conditie is. Na deze 14 dagen mag de bestelling alleen geretourneerd worden na overleg met de klantenservice. Heb je een aankoop gedaan bij een andere winkel dan onze webwinkel, dan kunnen we dit helaas niet accepteren.

Als je een pakket retourneert, dan zijn de verzendkosten voor de klant. Mocht je een pakket willen retourneren, stuur dan een bericht naar customers@10tien.com. Zij sturen je een retourformulier toe.

*Gift vouchers kunnen niet geretourneerd worden.

Retouradres:

10Tien

Grosthuizen 130

1633ES

Avenhorn

The Netherlands

Mijn tas is kapot, wat moet ik doen?

Onze leren damestassen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar mocht er toch iets kapot gaan, stuur ons een mailtje op customers@10tien.com en stuur een paar foto’s mee. Op die manier kunnen we de situatie het beste bekijken!

ik ben een riempje of knopje kwijt, wat moet ik doen?

Het is heel vervelend om te horen dat je een knopje of riempje kwijt bent. Onze tassen zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus ze zouden er niet af mogen vallen. Helaas gebeurt dit toch af en toe. Als je een nieuw riempje nodig hebt, kunnen we je een nieuwe sturen en de kosten hiervoor zijn €10,- per riempje + €1,95 verzendkosten. Stuur een foto van je tas mee, zodat we de kleur van het riempje er het beste op aan kunnen passen!

Ben je een knopje kwijt? Stuur dan een foto naar via customers@10tien.com dan gaan wij kijken of we hem kunnen repareren.

Mijn tas heeft een kras of vlek toen ik hem ontving, wat moet ik doen?

Het ongesealde leer zorgt voor iets meer krasjes in het leer en door de manier van leerlooien zijn natuurlijke vlekjes zichtbaar. Wij vinden dat deze krasjes en vlekjes iedere tas uniek en alleen maar mooier maken!

We willen wel dat al onze klanten blij zijn met de tassen die ze ontvangen. Het is belangrijk om je te realiseren dat de vlekjes en krasjes in de tassen horen, en zich meer zullen ontwikkelen wanneer de tas gebruikt wordt. Sommige klanten willen echter een tas die dit zo min mogelijk heeft. Dit kan aangegeven worden bij de bestelling!

De kleur van mijn tas is anders dan die van de website

De kleuren van onze tassen kunnen inderdaad verschillen, dit komt door de manier van produceren, en omdat we zo min mogelijk leer willen weggooien. Hierdoor kan het zijn dat sommige stukken wat donkerder of lichter zijn dan de tas die je op de website ziet. De foto’s die we op onze website gebruiken, zijn qua kleur zo goed mogelijk gematcht bij het echte product zodat je weet wat je kunt verwachten als je een Tien bag bestelt. We willen hier ook bij vermelden dat computerschermen kleuren anders doen overkomen, en dit kan verschillen per computer. Hierdoor kunnen we niet 100% garanderen dat de kleuren hetzelfde zijn.

Mocht je niet tevreden zijn met de kleur van je bestelde tas, stuur ons dan een mailtje en we zullen ons best doen om je goed advies te geven!

De accessoires van de tas zijn anders dan op de website

Dat kan kloppen. We hebben foto’s gemaakt van onze aller eerste samples. Omdat wij staan voor duurzaam en functioneel blijven wij altijd streven naar verbetering van kwaliteit en functionaliteit. Er kan dus gewerkt worden met andere accessoires dan op de foto’s van de website staat. Maar dat zal altijd ten goede zijn voor de functionaliteit en kwaliteit van de tas.

Hoe kan ik een onderdeel van mijn tas vervangen?

Mocht je een riempje of een knopje kwijt zijn (of als er iets anders mist), stuur dan een mailtje naar customers@10tien.com en geef aan wanneer je de tas ongeveer hebt gekocht. Het zou ons enorm helpen als je een foto toevoegt!

Ik heb een andere vraag

Mocht je vraag hier niet bijstaan, stuur ons een mailtje! We zullen je vraag zo snel mogelijk behandelen: customers@10tien.com