Een handgemaakte leren damestas kopen?

Een leren damestas kopen? De tassen van 10TIEN zijn bijzonder en gemaakt van uitstekende kwaliteit. Het leer wordt gecontroleerd op beschadigingen, dikte en sterkte van de runderhuid. Daarnaast wordt ook gekeken hoe het leer is geverfd. Een leren damestas is een onmisbaar en tijdloos item en gaat een lange tijd mee. Het productiebedrijf van 10TIEN is een familiebedrijf en maakt de producten met passie en liefde.

Maak kennis met de tassen van 10TIEN

Wil jij een echte 10TIEN tas? Dan kun je kiezen uit verschillende type tassen. Een Jalenen tas is praktisch en multifunctioneel. Het is de tas die je overal mee naartoe kunt nemen. Wil je een wat kleinere tas? Dan is de Kayla tas misschien wel wat voor jou. Een fijne en praktische tas, maar dan net een maatje kleiner. Een andere tas die je bij ons kunt bestellen, is de Lieliet tas. Een overzichtelijke leren damestas waar je de belangrijkste spulletjes in kwijt kunt.

De ideale tas voor een avondje uit

Vind je het heerlijk om af en toe uit te gaan, maar heb je de juiste leren damestas nog niet gevonden? Bekijk dan zeker eens de Fannah tas. Dit is een tas die je aan je pols kunt hangen, maar ook lekker over je schouder kunt dragen. De ideale tas om jouw uitgaans spulletjes in op te bergen en lekker los te gaan!

Tips voor onderhoud

Kun je niet wachten totdat je een 10TIEN tas hebt? Belangrijk is om deze tas goed te onderhouden. Op de website vind je enkele onderhoudsinstructies voor een leren damestas. Een 10TIEN tas en een kachel gaan bijvoorbeeld niet goed samen. Je tas droogt uit en wordt hier dan natuurlijk ook niet mooier op. Je kunt het leer soepel houden en beschermen tegen de regen door het om de 2 tot 4 weken in te smeren met crème. Op deze manier blaas je ook weer nieuw leven in jouw prachtige leren damestas!

Meer dan tassen

Bij 10TIEN kun je niet alleen terecht voor leren damestassen, maar ook voor handige accessoires voor in jouw tas. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiegeltje dat je makkelijk aan je tas kunt klikken of een portemonnee die je kunt koppelen aan jouw tas? Je vindt het allemaal bij 10TIEN. Heb je nog een vragen over de tassen van 10TIEN? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.