How it all began

Het was weer een spektakel, 13 janurari 2015 was de show van Sepehr Magshoudi mijn oude leermeerster. En niet zomaar een leermeester deze man heeft zo’n grote passie voor mode dat is ongekend. Ik weet het nog heel goed hoe mijn afstudeer stage bij hem was. Er werd hard gewerkt maar er was ook tijd voor lol en gekkigheid. Al snel kreeg ik een organisatorische rol binnen zijn coutureshow toen AW 2012. Ik mocht mee om de locatie uit te zoeken voor zijn show, mijn school bouwde een decor en ik was een aanspreek punt voor mensen met vragen. Sepehr gaf mij veel ruimte om dingen te regelen dat gaf mij een heel nieuw inzicht in mijzelf en dat voelde goed….

Wat ik zo bewonder aan hem en ook meeneem is zijn vrolijkheid en jeugdigheid. Ondernemen is risico’s nemen en die nam hij altijd in volle overgave. Natuurlijk zat het niet altijd mee maar Sepehr zag altijd wel iets om weer door te gaan. Daarom vind ik ook een van de belangrijkste eigenschappen; verlies nooit het kind in jezelf daardoor blijf je flexibel en kan je optimistisch kijken.

Sepehr-Magshoudi-Show